top of page
  • Writer's pictureVšĮ Socialinių inovacijų centras

Inno-Tec-Lab

Projekto pavadinimas:


Galimybių vystymas dizaino ir technologijų karjeros srityje remiantis inovacijų laboratorijomis – INNO-TEC-LAB

Projekto kodas:


2020-1-IT02-KA203-079775


Projekto tikslas:


Dizaino ir technologijų karjeros srityje Europos edukacinėje sistemoje, aukštojo mokslo sistema nėra tvari žinių ekonomikos atžvilgiu ir neatliepia besikeičiančios darbo rinkos poreikių. Šiuo pagrindu INNO-TEC-LAB siekia pagerinti dizaino ir technologijų karjeras, pagerinant mokymo programų aktualumą, pritaikant jas esamiems darbo rinkos bei visuomenės poreikiams, taip pat šio projekto tikslas yra paremti inovacijas dizaino technologijų srityje remiantis inovacijų laboratorijomis

Partneriai:

IED Istituto Europeo di Design (Italija) - koordinatoriai, VšĮ Socialinių Inovacijų Centras (Lietuva), Media Dizajn Association (Lenkija), Dlearn (Italija), SDMI (Sustainable Development Management Institute) (Prancūzija), Digital society school (Olandija), Metropolia (Suomija).



 

Projekto naujienos


 


Naujienlaiškis



 

​Birželio 28-29 dienomis VšĮ Socialinių inovacijų centre vyko ERASMUS+ projekto "Inno-Tec-Lab" projekto numeris: 2020-1-IT02-KA203-079775 tarptautinis projekto partnerių susitikimas.

Sulaukėme partnerių iš: IED - Istituto Europeo di Design (Italija), European Digital Learning Network (Italija), Metropolia Ammattikorkeakoulu (Suomija) Sustainable Development Management Institute (Prancūzija).

Susitikimo metu aptarėme: sukurtus intelektinius produktus bei užduotis, kurias turime atlikti iki projekto pabaigos. Taip pat kalbėjome apie projekto sklaidą, baigiamąjį sklaidos renkinį bei tarptautinį projekto partnerių susitikimą, kurie vyks šių metų rugsėjo 8-9 dienomis.

Sekite projekti naujienas:

https://www.socin.lt/inno-tec-lab

https://www.innoteclab.eu/project-aims-and-objectives





 

Metropolia University of Applied Sciences, Helsinkis, Suomija, 2022 m. balandžio 7–8 dienomis surengė viešinimo renginį ir tarptautinį projekto susitikimą.

Viešinimo renginys, kuris vyko balandžio 7 dieną buvo skirtas suburti projekto dalyvius ir suinteresuotus asmenis iš kitų šalių kurie dirba švietimo srityje. Šio renginio tikslas buvo:

  • Pasidalinti intelektualiniais projekto produktais ir kitais projekto rezultatais;

  • Sukurti interaktyvų renginį, skirtą apmąstyti, kaip tarpdiscipliniškumas gali paskatinti karjeros vystymąsi ir padėti reaguoti į besivystančio pasaulio sudėtingumą;

  • Įtraukti projekto tikslines grupes ir suinteresuotas šalis į informatyvias ir aktyvias diskusijas.

Šis nemokamas visos dienos renginys suteikė puikią platformą užmegzti ryšius ir dalyvauti diskusijose su žmonėmis iš švietimo įstaigų . Pristatymai ir diskusijos taip pat buvo transliuojamos per Zoom platformą ir įrašytos dalyvių vidiniam naudojimui ateityje.

Tarptautinis projekto susitikimas, kuris įvyko balandžio 8 dieną, buvo skirtas tolesniems projekto žingsniams aptarti.







 

Nemokami nuotoliniai mokymai mokytojams!


Vykdome atranką dalyvauti nemokamuose nuotoliniuose mokymuose mokytojams anglų kalba‼


„Erasmus+“ konsorciumo INNO-TEC-LAB dalis, „Digital Society School“ siųlo nemokamus „Train the Trainer“ mokymus pedagogams, mokytojams ir instruktoriams, kurie nori atnaujinti savo mokymo praktiką ir mokymo programą.


👉Ar jūs norite išmokti dirbti tarpdisciplininiame kontekste?

👉Ar manote, kad švietimas keičiasi ir ar jums įdomu, kokios tendencijos, įrankiai, įgūdžiai ir mąstymas paveiks ateitį?

👉Ar norėtumėte pasikeisti idėjomis, naujomis perspektyvomis ir mokymusi su kolegomis ir specialistais iš universitetų ir mokyklų kitose Europos šalyse?


Tuomet šie mokymai kaip tik tau‼


Mokymai susideda iš keturių dalių:

📌1. Susipažinimas - gruodžio 13d. 19:00 val.

📌2. Naujos technologijos, galimybės ir iššūkiai mokymo sistemoje - sausio 17 d. 16:00 val.

📌3. XXI amžiaus inovacijos - sausio 24d. 16:00 val.

📌4. Praktika


Registracijos forma: https://forms.gle/e1ALLoXTP7B5Dc9W9


SVARBU‼ DALYVIŲ SKAIČIUS RIBOTAS‼



 

Pirmasis partnerių susitikimas


2020-11-09 vyko pirmasis projekto “Galimybių vystymas dizaino ir technologijų karjeros srityje remiantis inovacijų laboratorijomis – INNO-TEC-LAB” susitikimas. Projekto kodas: 2020-1-IT02-KA203-079775.

Pirmame susitikime susipažinome su projektu bei visais projekto dalyviais.

Nekantriai laukiame kitų susitikimų bei pradėti darbus!





 

Naujienlaiškis




 


 


29 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską

CASINO

bottom of page