top of page
  • Writer's pictureVšĮ Socialinių inovacijų centras

Neįgalių asmenų socialinė įtrauktis ir įdarbinimas

Projekto pavadinimas: Neįgalių asmenų socialinė įtrauktis ir įdarbinimas Erasmus+KA204 Projekto kodas: 2020-1-NL01-KA204-064575



Projekto tikslas: sukurti galimybę, negaliąturintiems asmenims išreikšti savo talentus irgebėjimus, paverčiantjuos papildomu finansiniušaltiniu; prisidėti prie verslumo ugdymo; padėtineįgaliesiems tapti finansiškai nepriklausomiems; palengvinti sugrįžimą į mokslus; suteiktikonkrečias galimybes mokytis ir plėtoti naujusįgūdžius; plėsti neįgaliųjų komunikacijos galimybes. Projekto metu, bus siekiama sukurti virtualią platformą, kurioje neįgalieji turės galimybę pristatyti savo talentus, gebėjimus ir savo sukurtus produktus, platformos lankytojams,norintiems įsigyti siūlomus produktus ar kitokiu būdu paremti talentingus neįgaliuosius. Taip patbus kuriama išsami metodologija, vertinanti individualius poreikius, organizuojant mokymo programas, kiekvienam platformos vartotojui. Suprojekto dalyviais dirbs mentorių komanda, kurisuteiks informacijos ir supažindins suplatformos naudojimo galimybėmis. Partneriai: Drawing to Health (Nyderlandai) - koordinatoriai. VšĮ Socialiniųinovacijų centras (Lietuva), Private VocationalCollege ofManagementAdam Smith LLC (Bulgarija), Natsionalenucheben tsentar (Bulgarija), NewService srl (Italija), DDL–DELFT DIGITALLEARNING,UNIPESSOALLDA (Portugalija), RAZVOJNA, AGENCIJASAVINJSKO-SALESKEREGIJE, D. O. O.(Slovėnija),CopenhagenBusiness Academy(Danija)



 

Projekto naujienos


Norime pasidžiaugti sėkmingai įgyvendintu projektu - sklandžiu projekto partnerių bendradarbiavimu ir sukurtais produktais:

  • Projekto metu buvo sukurta virtuali platforma, kurioje asmenys su neįgalia turi galimybę pristatyti savo talentus, gebėjimus ir savo sukurtus produktus.

  • Platformos lankytojai turi galimybę įsigyti siūlomus produktus ar kitokiais būdais paremti talentingus neįgaliuosius.

  • Taip pat buvo sukurta išsami metodologija, vertinanti individualius poreikius, kuriais remiantis buvo sukurtos mokymo programos kiekvienam platformos vartotojui.

  • Buvo suorganizuoti mokymai mentorių komandai, kuri toliau dirba su su projekto dalyviais, suteikia informacijos ir supažindina su platformos naudojimo galimybėmis.

Registruokitės ir dalyvaukite! https://skilltalent.eu/lt/ Projekto partneriai: Drawing to Health (Nyderlandai) - koordinatorius. VšĮ Socialinių inovacijų centras (Lietuva), Private Vocational College of Management Adam Smith LLC (Bulgarija), Natsionalen ucheben tsentar (Bulgarija), NewService srl (Italija), DDL–DELFT DIGITAL LEARNING, UNIPESSOAL LDA (Portugalija), RAZVOJNA AGENCIJA SAVINJSKO-SALESKE REGIJE, D. O. O.(Slovėnija).



 

Ar norėtumėte išgirsti jų istorijas? Štai jos




 

Yra lengviau nusitaikyti, kai svorio centras yra žemiau.


 

Ar norėtumėte būti produktyvesni? Prisijunkite prie mūsų platformos!




 



 

Mokymasis negalias verčia galiomis. Projektas ,,Neįgalių asmenų socialinė įtrauktis ir įdarbinimas” siūlo kelius naujiems sprendimams.




 

„Neįgalių asmenų socialinė įtrauktis ir įdarbinimas“ projekto parduotuvė yra internete!

Registruokitės www.skilltalent.eu



 

Žmonės su negalia dažniausiai yra labai kūrybingi ir sugalvoja kūrybiškų sprendimų, komentarų ar kuria meno kūrinius. Tačiau dažnai, žmonėms su negalia nėra lengva rasti darbus, nors jie turi talentą ir ambicijų. Norėtumėme jiems padėti sukurdami skaitmeninę platformą. Šioje platformoje žmonės su negalia gali parduoti savo pagamintus produktus ir parodyti savo talentus. Norite sužinoti daugiau? Eikite į mūsų svetainę: www.skilltalent.eu



 

Ar turite negalią ir turite talentą, kurį norite parodyti pasauliui? Štai jūsų šansas. Rengiame internetinius kursus, kaip profesionaliai parduoti savo gaminį. Norite sužinoti daugiau? Apsilankykite mūsų svetainėje 👉 www.skilltalent.eu




 

Koronos viruso metu sumažėjo darbo vietų žmonėms su negalia, todėl labai svarbu, kad žinotumėte kaip pateikti save darbo rinkoje. Norime jums padėti šiuo klausimu. Mes rengiame kursus, kaip lengvai parduoti savo pagamintus gaminius ir kaip padaryti, kad jie atrodytų profesionaliai. Norite sužinoti daugiau? Apsilankykite mūsų svetainėje www.skilltalent.eu




 

Žmonės su negalia dažniausiai yra labai kūrybingi ir sugalvoja kūrybiškų sprendimų, komentarų ar kuria meno kūrinius.

Tačiau dažnai, žmonėms su negalia nėra lengva rasti darbus, nors jie turi talentą ir ambicijų. Norėtumėme jiems padėti sukurdami skaitmeninę platformą. Šioje platformoje žmonės su negalia gali parduoti savo pagamintus produktus ir parodyti savo talentus.

Norite sužinoti daugiau? Eikite į mūsų svetainę www.skilltalent.eu

Projekto pavadinimas: Neįgalių asmenų socialinė įtrauktis ir įdarbinimas projekto kodas: 2020-1-NL01-KA204-064575




 

2021 m. gruodžio 13 – 17 dienomis Slovėnijoje, Velenės mieste vyko Erasmus+ projekto „Skillability: Social inclusion and employability for people with disability“ (vert. Neįgalių asmenų socialinė įtrauktis ir įdarbinimas) 2020-1-NL01-KA204-064575 mokymai ir partnerių susitikimas.


Mokymų metu būsimi mentoriai susipažino su Įgūdžių vertinimo ir asmeninio progreso planavimo metodologija, kurią sudarė:


Darbo su tiksline grupe gidas;

Motyvacijos vertinimas;

Minkštųjų ir specifinių įgūdžių vertinimas;

Progreso planavimas.


Šie mokymai suteikė galimybę pagilinti turimas teorines žinias bei praktiškai išmėginti užduotis, kurios bus naudojamos dirbant su tiksline grupe.

Taip pat mokymų dalyviai buvo supažindinti su projekto nuotoline platforma, kuri sukurta siekiant palengvinti mokymo procesą, bendravimą su projekto dalyviais bei pritaikyta mentoriams tarpusavyje dalintis savo patirtimi.


Partnerių susitikimo metu buvo aptarti sėkmingai atlikti darbai bei planuojamos tolimesnės veiklos, vystant projektą.


VšĮ Socialinių inovacijų centro specialistės iš mokymų Slovėnijoje grįžo kupinos naujų idėjų ir malonių įspūdžių.




 

Suteikti vienodas galimybes visiems, kurie siekia atrasti savo vaidmenį visuomenėje, bei įprasminti savo gyvenimą darbine veikla. To mes siekiame Skillability platformoje. Kad kiekvienas galėtų pasakyti „Aš esu to dalis“.



 

"Prieš teisdami mano gyvenimą ar mano asmenybę, apsiaukite mano batus, eikite tuo keliu, kuriuo aš ėjau. Išgyvenkite mano skausmą, abejones, juoką. Išgyvenkite tuos metus, kuriuos aš nugyvenau, kriskite ten, kur kritau, ir kilkite taip, kaip aš kilau.“ (Luigi Pirandello, Siciliečių rašytojas)




 

Spauda yra žinoma kaip „ketvirtoji jėga“, šis apibrėžimas nuo šiol pritaikytas visoms komunikacijos formoms ... taip pat ir gestų kalbai ;)

Sužinokite kaip https://skilltalent.eu



 

Nusitaikyti lengviau, kai svorio centras yra žemai



 

Kas pasakė, kad žmogus, neturintis rankų, negali tapyti? Tam tiesiog reikia tinkamo įkvėpimo...


@ErasmusplusNL



 

Šiandien vyko pirmasis projekto “Žmonių su negalia įdarbinimas ir socialinis įtraukimas” susitikimas. Projekto kodas: 2020-1-NL01-KA204-064575.


Pirmame susitikime susipažinome su projektu bei visais projekto dalyviais.


Nekantriai laukiame kitų susitikimų bei pradėti darbus!






76 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską

CASINO

bottom of page