top of page
  • Writer's pictureVšĮ Socialinių inovacijų centras

STRESO ĮVEIKA, NAUDOJANT DĖMESINGO ĮSISĄMONINIMO PRAKTIKAS

Atnaujinta: 2022-09-21





Data ir laikas:

Data ir laikas derinamas individualiai


Apie mokymus:

STRESO ĮVEIKA, NAUDOJANT DĖMESINGO ĮSISĄMONINIMO PRAKTIKAS

Streso įveika, naudojant dėmesingo įsisąmonimo praktikas (kodas SD20190147)


Mokymų vieta: Ežero g. 8-1, Šiauliai Mokymų laikas: Pranešime susidarius grupei, arba mokymai nuotoliniu būdų. Mokymų kaina: 1 asmeniui – kaina 29,00 €

Mokymų trukmė 8 akad. val.: • Teorinis mokymas 4 akad. val.; • Praktinis mokymas 4 akad. val.

Aprašymas

Socialinis darbas gali sukelti vidinį pasitenkinimą dėl atliekamų pareigų, suteiktos pagalbos, tačiau taip pat dažnai socialiniai darbuotojai susiduria su veiksniais, turinčiais neigiamos įtakos jų psichologinei ir emocinei pusiausvyrai.

Kalbant apie stresą verta paminėti ne tik neigiamą streso poveikį organizmui, tačiau ir teigiamus streso sukeliamus aspektus. Taip pat pabrėžiama, jog, atsižvelgiant į šiandienines ekonominio ir visuomeninio gyvenimo problemas, visiškai streso išvengti neįmanoma. Vis dėlto ilgai trunkanti, intensyvi emocinė įtampa neabejotinai turi neigiamą poveikį viso organizmo funkcionavimui, ypač nervų sistemai. Tokio poveikio pasekmėmis gali būti prasta emocinė ir fizinė savijauta, įvairūs susirgimai, blogėjanti tarpasmeninių santykių ir darbo kokybė bei apskritai gyvenimo kokybė.

Šių mokymų tikslas yra suteikti socialiniams darbuotojams naujais duomenimis grįstas teorines žinias apie streso pasireiškimą, efektyvius streso įveikos būdus bei, praktiškai išbandant streso įveikos intervencijas, įgalinti padėti sau.


Registracija telefonu: +370 61634383







782 peržiūros0 komentarų
bottom of page