top of page
  • Writer's pictureVšĮ Socialinių inovacijų centras

Kviečiame susipažinti su projektu BREED

ERASMUS+ projektas „BREED - Profesinio rengimo sistemos gerinimas pasitelkiant tvarų verslumą kiaulių veisimo procese” Nr.: 2019-1-IT01-KA202-007785 BREED yra 2019 m. rugsėjo 1 d. pradėtas vykdyti projektas, kurio tikslas profesinio išsilavinimo siekiantiems asmenims suteikti galimybę susipažinti su tvariu verslumu kiaulių veisimo procese pasiūlant mokymus, kuriuos pabaigę studentai turės galimybę vykdyti tvarų verslą kokybiškos kiaulininkystės srityje.


Projektą 3 metus vykdė patyrusios Europos organizacijos iš Italijos, Lenkijos, Graikijos, Portugalijos ir Lietuvos.


Per trejus projekto įgyvendinimo metus buvo sukurtas BREED mokymo priemonių rinkinys profesiniammokymui. Tai edukacinio turinio rinkinys, laisvai prieinamas internete šešiomis projekto kalbomis – anglų, italų, lenkų, graikų, portugalų ir lietuvių. Priemonių rinkinys yra naudinga priemonė profesijos mokytojams, norintiems suderinti mokymo modulius pagal skirtingas programas, mokymo trukmę ir pradinį besimokančiųjų lygį. Šis priemonių rinkinys taip pat tinka visiems besimokantiems savarankiškai t.y. būsimiems arba esamiems ūkininkams, norintiems sužinoti daugiau apie laisvai laikomų kiaulių auginimą. BREED mokymo priemonių rinkinį sudaro:

  • „KOKYBIŠKO KIAULIŲ VEISIMO VADOVAS PROFESINIO RENGIMO MOKYTOJAMS“

  • BREED NUOTOLINIS MOKYMO KURSAS APIE TVARIĄ KIAULININKYSTĘ

  • ATRINKTOS GEROSIOS PRAKTIKOS

  • „BREED MOTYVACINIS VADOVAS KOKYBIŠKAM KIAULIŲ VEISIMUI“


Kviečiame apsilankyti oficialioje projekto BREED svetainėje www.pigbreedtraining.eu ir susipažinti su nemokama mokymo medžiaga jau šiandien.

21 peržiūra0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page