top of page
  • Writer's pictureVšĮ Socialinių inovacijų centras

INOVATYVŪS JAUNŲ SUAUGUSIŲJŲ PAGRINDINIŲ KOMPETENCIJŲ ĮSIDARBINANT/DARBE VYSTYMO METODAI

Atnaujinta: 2022-09-21




Data ir laikas:

Data ir laikas derinamas individualiai


Apie mokymus:

INOVATYVŪS JAUNŲ SUAUGUSIŲJŲ PAGRINDINIŲ KOMPETENCIJŲ ĮSIDARBINANT/DARBEVYSTYMO METODAI

Mokymų vieta: Ežero g. 8-1, Šiauliai Mokymų laikas: Pranešime susidarius grupei Mokymų kaina: 1 asmeniui – 29 € Mokymų trukmė 8 akad. val.:

  • Teorinis mokymas 4 akad. val.;

  • Praktinis mokymas 4 akad. val.

Aprašymas. Remiantis tyrimais, jaunimo nedarbas gali padaryti neigiamą ilgalaikį poveikį – didėja rizika ateityje neturėti darbo, gauti mažesnes pajamas, taip pat gresia žmogiškojo kapitalo praradimas, skurdas iš vienos kartos pereina į kitą, mažėja motyvacija kurti šeimą, taip skatinamos neigiamos demografinės tendencijos. Jaunuoliai yra labiau pažeidžiami dėl to, kad keičiasi jų gyvenimo etapai, jiems nepakanka profesinės patirties, jų išsilavinimas kartais per menkas, jų socialinė apsauga dažnai ribota, jiems sunku gauti finansinių išteklių, o jų darbo sąlygos nesaugios. Todėl reikia tinkamų paramos priemonių, kartu pripažįstant asmeninę jaunuolių atsakomybę.

Teorinių ir praktinių mokymų metu socialiniai darbuotojai įgys žinių kaip galėtų padėti jauniems suaugusiems bedarbiams ugdyti esminius gebėjimus, žinias, įgūdžius ir požiūrius, kurių reikia įsidarbinant. Tikslinė grupė: Socialinio darbo specialistai.

Išduodamas pažymėjimas (programos kodas SD20180108), kuris galioja socialinių darbuotojų atestacijos metu.

Kita: – Su dalyviais bus susisiekta asmeniškai. – Už apgyvendinimo, maitinimo bei kelionės išlaidas iki ir iš mokymų atsakingi patys dalyviai ar juos siunčianti organizacija. – Susidarius mokymų grupei (nuo 20 dalyvių) Jūsų mieste, lektoriai gali atvykti į Jūsų organizaciją. Lektorės kelionės ir apgyvendinimo išlaidos NEĮSKAIČIUOTOS į mokymų kainą. Jas dengia dalyviai.


165 peržiūros0 komentarų
bottom of page